ápr
06

A magyar kataklizma, 2010

A jövő egyik lehetséges forgatókönyvét hekkereink töltötték le a Köviből (Központi Világagy), és alább tesszük közzé.

A nagy magyar kataklizma 2010-ben történt meg.

A 2010-es választáson egyedül a korábbi négy parlamenti párt tudott indulni, ami már önmagában komoly zavargásokat és kivándorlási hullámot generált. Miután kiderült, hogy becsületes kihívójuk nem lesz, megjelent egy bazi nagy űrhajó az ország felett, majd a következők derültek ki. Az MSZP, a Fidesz, az SZDSZ és az MDF valójában a C.S.Ő.D. bolygón egymással hol háborúban élő űrlények csoportjainak követei; mivel C.S.Ő.D. lakók részben kiirtották, részben teljesen elhülyítették, részben megvették egymást, fölöslegessé vált számukra a magyar követeik közti különbség, melyeken ugyanezt a munkát adták feladatul.

A Magyarország Műveleti Területen való ügyködésük így jelentősen leegyszerűsödött. Gyurcsányt, Bajnait, Kókát, Orbánt, Kövért, Herényit és a többit berendelték az űrhajóba, ahol egybeolvasztották őket, majd az esszenciájukat tömegesen klónozták.

A választásokon ezek a politikusesszenciaklónok indultak, közülük 386 bejutott a parlamentbe.

Az emigráns magyarok természetesen tudni akarták, miért fajultak idáig a dolgok.

Hekkereik feltörték a Kövit és a következők derültek ki.

Ha nem siklik ki az Idő Forgatókönyve, akkor 2009-ben a Lehet Más a Politika + Humanista Párt (LMP+HP) összefogás listájára 250 ezer ember szavaz az Európa Parlamenti választáson. Három képviselőjük kijut az EP-be. A siker futótűzként lelkesíti fel a kiábrándult embereket, akik elkezdték saját kezükbe venni a közügyek irányítását. LMP csoportok szerveződtek szerte az országban, energiájuk már önmagában óvatosságra és a jobbik ész használatára szorította az akkor még hatalmon levő korrumpálódott impotens elitet. Az LMP-sek 2010-es parlamenti majd önkormányzati választásokon olyan sikereket értek el, melyek hatására alapvetően megváltozott a közhangulat. Több vezető korrupt maffiózó önként visszaadta az ellopott milliárdjait, a vezető beosztásban lévő III/III-asok önként elmentek bringautat söpörni, mások óvóbácsinak mentek a cigánytelepekre, és végtelen türelemmel tűrték a hátukon lovagló gyerekeket, kenték a szendvicseket. Olyanok voltak, mint a Macskafogó végén amikor Mr. Tejfel és Safranek virágot szednek.

Rövid munkával kiderült, hol siklott ki ez a forgatókönyv. Hiába lett volna az LMP+HP összefogásnak 250 000 szavazója júniusban, ha 2009 áprilisában néhány támogatójuk úgy gondolta, meglesz anélkül is az induláshoz szükséges 20.000 érvényes kopogtatócédula,  hogy ő mindent megtenne. Csak pár ilyen volt, csak néhány, akik azt hitték: elég, ha a maguk cetlijét beküldik, azt hitték, a körüzenetek is jók, nem kell személyesen megkeresni másokat, stb. (Ezek később depresszióba estek, családjuk és ismerőseik elfordultak tőlük, mezítláb zarándokoltak életük végéig, stb.) Azt hitték, hogy ez valami nagy és nehéz feladat, nem olvasták el, milyen egyszerű: http://lehetmas.hu/segitek

A végsőkig felháborodott és elkeseredett emigránsok időkapszulákat helyeztek el, melyben arra kérik a jövőmentő ügynököket, hogy üljenek az időgépbe, és csináljanak már valamit.

A kérés nem volt hiába.

Napjainkban több tucat jövőmentő ügynök járja az országot, és keresi azokat, akik tudtak volna kopogtatócédulát gyűjteni azt LMP+HP összefogásnak, de nem tették.

Eszközeiket nem ismerjük. Lehet, hogy barátságosak, de lehet, hogy ha azonosítják rajtad a célszemélyek leírását, akkor jajjneked.

Még nem késő. Katt: http://lehetmas.hu/segitek

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr391049480
süti beállítások módosítása