nov
11

Mivááááán?

Azt fogtátok, hogy Orbán Viktor lenyilatkozta a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak, hogy Magyarország a költségvetés gatyába rázásában milyen példamutató ország? S mivel is támasztotta ezt alá? Aszongya, nyugdíjcsökkentés, áfa-emelés, nyugdíjkorhatár-emelés, kiadáslefaragás. Kedves a Nemzeti Együttműködés Miniszterelnökétől, hogy „két egymást követő kormány” dicső tetteiről zeng, de ezeket nem kizárólag a Bajnai-kormány csinálta?

Az Orbán-kormány nem ezek ellentétét csinálná és csinálja? S a Nemzeti Együttműködés Miniszterelnöke, az alkotmánybíróság-ölő Szent György mindezt bő egy hónappal azután nyilatkozza, hogy a legnagyobb költségvetési szaktekintélyt a költségvetés-készítés hajrájában a tulajdon „jobbkeze” kirúgja a minisztériumból, mert az dicsérte az előző kormányt.

Könnyű lenne ezt elintézni azzal, hogy „köszönjük, Emese”, de ez az ember még három és fél évig teljhatalommal kormányozza az országot!

Címkék: orbán viktor hücpe

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr842441350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.11.12. 21:21:47

Ez a cikk... Khmmm... Magánblog-szagú.

Éhesló 2010.11.19. 20:41:45

Persze.
A 2/3-ot meg azért kapta buktor és kedves csapata, mert a d209-böszme-libajnai trió olyan zseniálisan nagyszerű volt, már szinte felülmúlhatatlan, ezért az egyik kormánypárt eltűnte magát (és ma lmp néven próbál továbbfutni), a másik meg a kiütéses vereségeket követően már fél éve nem találja saját szavazóit, akik értékelnék azt a sok-sok jót, amit értük tett...
Számomra talán kicsit szánalmasnak tűnik ez a fikázásotok bármi áron, de jól illik az elszdszesedés trendjébe.
Csak így tovább!
süti beállítások módosítása