jún
05

Nem elég morogni

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetmas.blog.hu/api/trackback/id/tr571161389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

werjio 2009.06.08. 00:04:33

Itt Houston! :)

Szerintem nagyszerű, hogy vagytok, nagyszerű volt rátok szavaznom, nagyszerű éreznem, hogy jót akartok és nagyszerű tudnom, hogy még 75000 ember így gondolja.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy képviseljetek engem és azt a 75000 embert aki rátok szavazott, mert 75000 ember SOK.

Szeretnélek megkérni titeket hogy képviseljetek azzal, hogy továbbra is a szívetekben érzitek, hogy jót akartok és már nagyon sokan mások is így éreznek.

Nyugodtan, egészen nyugodtan félretehetitek mindazt, amit elkeseredettségnek, félelemnek vagy bizonytalanságnak szoktak hívni az emberek, mert a nehezén már túl vagytok, mert elindult egy folyamat. Egy ilyen folyamat és változás fenntartásához 2 ember elég, akik egyszerre gondolják és érzik ugyanazt, mellettetek pedig ennél sokkal sokkal több van.

Egyszerűen csak lépkedjetek tovább ezen az úton és menni fog. Higgyétek el, hogy mindaz a változás amit majd egyszer a parlamentben elmondva fogtok létrehozni, az már most elindult. Nincs hova siettetni, mivel megy magától és meg fog történni.

Érzitek, hogy jót akartok? :)

Csak ez a lényeg, ez hozza a változást.

Minden minden jót!
süti beállítások módosítása